4ª CAMINADA DE LA MARINADA (2017)

La 4ª Caminada de la Marinada de 2017 va ser tot un èxit!

Amb 736 participants, la 4a edició de la Caminada de la Marinada, celebrada el passat diumenge 2 d’abril de 2017, es va consolida com un dels esdeveniments populars de lleure esportiu d’èxit en el context de la Catalunya Central i les Terres de Ponent.

Com cada any, la caminada presentava una alternativa llarga (32 Km) i una de més curta (17 Km), que prometien paisatges, camins i senders per gaudir, amb 12 estacions d’avituallament, a cavall de les Capçaleres dels rius Anoia, Sió i d’Ondara.

Rànquing 4a Caminada de la Marinada

Cal tenir ben present la inestimable labor dels més de 70 voluntaris que hi van treballar, i dels diversos patrocinadors locals. Per a l’ocasió, de nou, també es va organitzar el Concurs de Fotografia de la Caminada en que van concursar totes aquelles fotografies realitzades en el marc de la caminada.

En definitiva, la Caminada de la Marinada es reafirmà com una proposta turística d’èxit, que d’any en any atrau a la comarca més visitants per gaudir del patrimoni natural i cultural, tot fent una activitat de lleure ben saludable.