INSCRIPCIONS

10a Caminada de la Marinada 2024

INSCRIPCIONS:

A partir del 13 de març de 2024 es podrà formalitzar la inscripció a través de INSCRIPCIONS.CAT :

*Enllaç Inscripció a 10a CAMINADA DE LA MARINADA (2024)

La data límit d’inscripció al web és fins el 6 de maig de 2024. Fins el 10 de de maig de 2024 la inscripció es podrà fer a l’ajuntament. Els 11 i 12 de maig es podrà realitzar les inscripcions al Pavelló Poliesportiu

* Preu normal: 12 € / 8€ (<14 anys) (del 13/3/2024 al 1/05/2024)

* Preu per demora: 17€ /10€ (<14 anys) (del 2/5/2024 al 12/5/2024)

La inscripció inclou: (1)una assegurança temporal vàlida només durant la prova, (2) esmorzar, (3) avituallament líquid i (4) un obsequi commemoratiu, que s’entregarà en el moment de la sortida, prèvia presentació de la documentació acreditativa de la inscripció. A l’arribada es repartirà un iogurt del Pastoret.

La Caminada de la Marinada col•labora amb el Grup Alba amb una aportació solidària per ajudar a finançar el transport de prop de 300 persones amb especials dificultats que viuen al nostre territori. El transport és indispensable per aquestes persones, perquè sense transport no tenen accés a serveis i suports bàsics per al seu dia a dia, com anar a l’escola, a la feina, fer activitats terapèutiques, participar de l’oferta d’oci i lleure de la comunitat. En definitiva, per poder gaudir dels mateixos drets i oportunitats que qualsevol altre ciutadà. La organització destinarà 0’50.-€ de cada inscripció a aquesta causa.

LLIURAMENT DELS DORSALS:

Els dorsals es poden recollir al Pavelló Poliesportiu Municipal següents dies:
a) El dissabte 11 de maig de 10:00h-14:00h a 16:00h-20:00h.
b) El diumenge 12 de maig de 07:00 h a 8.45h.

NORMES

a) Els menors de 18 anys necessitaren autorització escrita dels pares o tutors, a més d’anar acompanyats d’un adult durant el recorregut.

b) El temps màxim s’estableix en 7 ,5 hores. A les 15:30h es dona per finalitzada la caminada.

c) S’ha de segellar la targeta de pas, en tots i cadascún dels controls del recorregut ( 10 controls a la llarga, i 5 a la curta)

d) En cas de pluja es donarà la sortida igualment. Tot hi que l’organització es reserva el dret de suspendre l’acte (abans de sortir) en cas de circunstàncies meteorològiques molt adverses.

e) En cas d’abandonament, no es garanteix l’evacuació ràpida, però cal notificar-ho en un dels controls o trucant al telèfon que ha de constar a la targeta de pas.

f) L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin causar  o rebre els participants, si bé vetllara per evitar-los.

g) L’organització ha contractar una assegurança d’accidents.

h) És obligatori disposar de reserva d’aigua i mòbil durant la prova.

i) No es retornaran diners de inscripcions errònies

j) Qualsevol altre cas no previst serà resolt per l’organització.

k) El participant inscrit es compromet a acceptar les condicions i normatives de la 10ª CAMINADA DE LA MARINADA.

l) Mitjançant aquesta normativa, els partcipants de la 10ª CAMINADA DE LA MARINADA declaren entre altres punts, que participen de forma voluntària, sota la seva responsabilitat, i reunint les condicions físiques i de salut necessàries, per participar en una prova d’aquestes característiques

AVITUALLAMENT I ASSISTÈNCIA

* Cada avituallament, als controls, disposarà d’aliment i begudes que variarant segons l’etapa del recorregut.

* Per rebre l’avituallament serà imprescindible portar el dorsal/targeta de pas, en un lloc visible.

* Els participants disposaran d’una zona de dutxes i descans habilitada per a tals efectes.

DESQUALIFICACIONS

* No segellar la targeta de pas a tots els controls.

* No fer la totalitat del recorregut a peu.

* Embrutar o degradar l’itinerari.

27 responses to “INSCRIPCIONS

  1. Retroenllaç: INSCRIPCIONS 4a Caminada de la Marinada | CAMINADA DE LA MARINADA·

    • Bon dia Laura,
      La inscripció és única. Durant la marxa de la caminada, arribat el punt en que es separen els dos traçats, tú decidiràs si segueixes el recorregut llarg o el curt, segons et vingui de gust. A reveure!

      M'agrada

  2. Hola. No m’he pogut inscriure abans a la caminada perque no sabia si podría fer.la. He vist que ahir era l’últim dia per poguer fer la inscripció per internet. Seria posible inscriure’m avui?

    Gracies

    M'agrada

  3. hola bona nit!!! yo tinc un problema ,estic apuntada pero el diumenge em fan treballar es posible retornar el dorsal??

    M'agrada

      • Bona tarda Paquita! Llàstima que no puguis participar finalment. Donat que no és possible retornar el dorsal, et proposem que te’l canviïs per algú altre persona. En cas que no pogués ser, de totes maneres, et guardaríem la samarreta d’obsequi d’aquesta edició. Estem en contacte. Gràcies

        M'agrada

      • Hola Paquita, si vols pots fer el canvi amb mi, doncs jo no he estat a temps de fer la inscripción correctament. Deixa el missatge aquí. Gracies

        M'agrada

      • Bon dia Mireia, és factible la possibilitat de que aprofitis el dorsal de Paquita Pérez Leiva, si finalment, ella volgués renunciar a la samarreta d’obsequi. Una altra possibilitat és que facis la inscripció presencialment a l’Agrobotiga, durant aquests darrers dies. Envia’ns un email a agrobotiga@sikarranostra.cat.

        M'agrada

  4. Hola, he mirar aquí 12 d’abril d’apuntarme amb una altura persona i no podem. Vía web….ho podem fer duna altura manera? Gracies

    M'agrada

  5. El meu nom és Carles Ribalta i demà em serà impossible venir a la caminada, tinc problemes de genoll. No se si és possible que els meus pares(ells sí que venen ) donin el meu dorsal a un altre participant d’última hora. Si no és possible els doneu la samarreta talla XL

    M'agrada

    • Bon dia Carme, ahir era l’últim dia per inscriure’s telemàticament. D’avui fins diumenge tens l’opció d’inscriure’t presencialment a l’Agrobotiga/Punt d’informació (Pl. de l’Estació s/n. 25270 Sant Guim de Freixenet (Lleida))

      M'agrada

  6. Bona tarda,
    He anat a realizar inscripció a día 6-5-2023 i em surt suplement per retard de 7 Euros.
    Aquest suplement indiqueu que és a partir del dia 8-5-2023.
    Això és correcte?

    M'agrada

    • Bona nit Jordi,
      La data límit correcte, indicada en el cartell, per l’import de inscripció normal era el 2 de maig de 2023. Sentim que en el web apareixia l’error del 8 de maig, i ja l’hem resolt. Sentim les molèsties.
      Salutacions
      Daniel Espejo

      M'agrada

Deixa un comentari